Genieten in Hotel O Ieper***

Geniet van een full English breakfast in Hotel O Ieper

Contacteer ons

Kamer met ontbijt in Hotel O Ieper

Hotel O Ieper hanteert de formule kamer met ontbijt. Elke ochtend geniet u in onze ontbijtruimte van een stevig ontbijt dat u voldoende reserves geeft om er die dag tegenaan te gaan.

Wij bieden u de keuze tussen een traditioneel continentaal ontbijt of een full English breakfast. Beide ontbijten worden u onder de vorm van een piekfijn verzorgd buffet aangeboden. U vindt er fruitsap en alle warme dranken, eitjes op verschillende manieren bereid, zoet en zout beleg, cornflakes, yoghurt, fruit en dagvers brood en gebak. U zal zeker niet met een lege maag van tafel gaan.

Heeft u speciale wensen? Moeten we rekening houden met bepaalde allergieën? Laat ons dat dan zeker weten bij uw reservatie! We houden er graag rekening mee.

Hotel O Ieper biedt kamers met ontbijt.

Ontdek hier de leuke opties voor uw diner, mét verrassing van het hotel!

Avondmaal bij onze collega’s

Hotel O Ieper

In Hotel O Ieper serveren wij geen diner, maar daarvoor hebben wij een oplossing gevonden. Onze collega-horeca-uitbaters van Resto New Regina en Brasserie ’t Zweerd bieden een voortreffelijke keuken en ontvangen u met plezier. Beide gelegenheden bevinden zich op de Grote Markt, dus net om de hoek.

Maar wij laten u niet met lege handen gaan. Als u in Hotel O Ieper overnacht, dan schenken wij u een drankbonnetje. Dat kan u dan bij een avondmaal in Resto New Regina of Brasserie ’t Zweerd inruilen tegen een drankje naar keuze.

Wij wensen u smakelijk eten en zien u graag de volgende ochtend aan het ontbijt.

Op stap in regio Ieper?

Kom dan logeren in Hotel O Ieper en profiteer van onze uitmuntende services tot en met een overheerlijk ontbijtbuffet. Boek nu!

Contacteer ons